Kost/träning

Kost och tränings schema rullar på, snart inne på tredje veckan. Vart för slarvig med konditions passen den här veckan (inte bra fy på mej)

Tänkte iallafall slänga in en bild på hur min frukost såg ut i morse. Frukosten är det viktigaste och godaste målet på dan för mej. Jag dricker alltid en kopp grönt te med något till på morgonen. Helst havregrynsgröt, iallafall dom dagarna jag går i skolan så att jag orkar. Helgerna brukar jag unna mej något lite extra. Som denna fredags morgon blev det kesella banan äpple och apelsin med linfrön på, lite apelsin juice på de med. Saknas fibrer denna morgon måste jag säga!



I N S P R A T I O N <3



Mål och belöning ?

Något som är jävligt viktigt när det gäller att hitta motivation till träning eller det gäller allt de är att sätta upp mål och belöna sej efteråt och va sten hård på det.

Att tänka på när man sätter upp mål:
•Börja smått sätt inte upp ett mål som du inte kommer klara från första början. ( Då blir man besviken på sej själv och lägger ner )
•Börja snällt. När du klarat ett mål är du mer taggad på nästa utmaning.
•Du känner det duktigt när du klarar dina mål så det är viktigt med belöning
•Sätt högre mål för varje gång så du får kämpa mer och mer.( man klarar mer )
• Hållfast vid dina mål så du inte ändrar för då klara du de inte och nöjer dej med det lilla för stunden.

Att tänka på när man bestämmer belöning:
•Belöna ALDRIG ALDRIG med godis eller liknade ( då faller du tillbaka )
• Det ska va små belöningar när det är dom små målen.( som tex bio eller ett klädes plagg du vill ha )
• När du klarat ditt stora mål ska det vara en stor belöning. ( som en resa eller en tatuering kanske )
• stå fast vid att jag får inte göra det förs jag klarat mitt mål va hård

Hoppa det ger er lite tips iaf :)



Träning

Slänger in lite by handling i den här bloggen TRÄNING! Vad ska de va bra för? Varför tränar vi? Vad är det för fel med att va tjock? Varför är jag tjock ? Varför orkar inte jag? Alla kan men inte jag?

Det är frågor som många av oss ställer och själva varje gång vi stoppar en godis bit i munnen eller små äter i kylskåpet när ingen ser. När det här tankarna kommer upp får man dåligt samvete, vi ångrar det vi just stoppat i munnen. Vi tänker även varför ser inte jag ut som han hon eller det?

Jag vill skriva om träning för när jag pratar/skriver om det blir jag bara mer taggad på att jobba vidare.

Det finns så mycket vi äter/ dricker som det är massa socker och kost gjorda ämnen som gör oss överviktiga.
Lätt yoghurt kan vi ta tillexempel. Gud vad bra tänker vi bara så många % fett, det här är bra för mej. Sen gämför är vi sockerhalten och kollar E-ämnen och lätt yoghurten är farlig för oss, för vår kropp och hälsa.

Alla dom här tankarna snurrar mitt huvud men nu jävla ska träningen bli em mycket större del sv mitt liv så jag kan få en snygg kropp! Därför vill jag skriva om det på bloggen. För att hjälpa och inspera anda människor som är mat beroende